Поверителност

ПОВЕРИТЕЛНОСТ НА ИНФОРМАЦИЯТА

С настоящето Ви информираме за гарантираната от superfirma.bg поверителност на предоставяната от Вас лична информация, съгласно всички разпоредби в Закона за защита на личните данни.

Ние се задължаваме да предприемем всички необходими мерки, за да защитим предоставените от Вас лични данни от случайно или незаконно нарушение, загуба или промяна, нерегламентирано разпостранени или други форми на незаконно обработване на предоставената от Вас информация.   

Тук ще ви информираме за:

  • Каква лична информация събираме;
  • Как съхраняваме и обработваме предоставените от Вас лични данни;
  • Как използваме събираната от нас информация;
  • С кого може да се споделя предоставената от Вас информация;
  • Как може да коригирате неточности в предоставената от Вас лична информация

Ако имате допълнителни въпроси за долуописаните процедури за сигурност, както и някакви притеснения относно сигурността на личните Ви данни, моля да се свържете с нас на info@superfirma.bg.

SuperFirma искрено уважава поверителността на Вашата информация.

Едноличен собственик на всички лични данни, събрани в този сайт, е SuperFirma и като такъв SuperFirma не търгува или предоставя на трети лица Вашите лични данни, освен ако това не се изисква изрично от закона.

Възможно е да споделяме Вашата лична и не-лична информация, включително име и фамилия, физически и електронен адрес, с надеждна трета страна, която се явява рекламен партньор и/или доставчик на услуга с цел организиране на рекламна кампания за SuperFirma. Гарантираме, че нашите рекламни партньори ще обработват данните в пълна конфиденциалност, без да използват поверената им информация за други цели, освен тези на кампанията. Моля да се свържете с нас на info@superfirma.bg, ако не желаете да използваме Вашите лични данни за рекламни цели.

Възможно е да публикуваме рекламни кампании от трети страни на страниците на SuperFirma. Тези кампании могат да използват информация за посещенията Ви на този и други уебсайтове с цел да показват реклами за стоки и услуги, които представляват интерес за вас. SuperFirma не носи отговорност за политиката по опазване на информацията и съдържанието на такива уебстраници.

Възможно е сайтът superfirma.bg да съдържа връзки към други сайтове. Обичка не носи отговорност за политиката по опазване на информацията и съдържанието на такива уебстраници.

Когато посетите superfirma.bg, ние събираме от Вас базова информация, която да подобри качестовото на сайта ни, както и обслужването, което получавате. Информацията, събирана и съхранявана от SuperFirma, включва история на разглеждани услуги, история за вече закупени и минали услуги; мения и обратна връзка от потребители; данни за местоположението Ви; история на използване на профил, както и друга информация, свързана с комуникацията и информацията, подавана от Вашия компютър, включително IP адрес, операционна система и вид браузър. След това тази информация се обобщава с цел да подобри обслужването на сайта и да го направи възможно най-ефективен и лесен за навигация. Информацията за Вашите посещение се съхранява с цел персонализиране на информацията и съобшенията към Вас. Тази информация се съхранява само за наши вътрешни нужди, без да се предоставя за ползване на трети лица.

Страниците на сайта могат да използват устройства, които да ни позволяват да отчитаме броя посещения, както и да подават данни към други свързани към сайта статистики.

Ако поръчате услуга от SuperFirma, взаимодействате с superfirma.bg, оставяйки мнение за дадена тема, както и ако индикирате, че желаете да получавате нашия имейл информационен бюлетин, Вие ни предоставяте лична информация, която включва име и фамилия, телефонен номер и имейл. Личната информация, която предоставяте на SuperFirma ще се използва за обработка на поръчаната услуга.  Служители на SuperFirma ще се свържат с Вас само ако имате поръчана услуга при нас и/или възникне проблем с нея.

Когато заплащате дадена услуга с кредитна карта, SuperFirma има право да съхранява само последните четири цифри от номера на картата. Информацията от кредитната карта се изпраща директно на защитен сървър с най-нова технология за криптиране, до който има достъп само системата на обслужващата ни банка, а там Вашата информация е сигурно съхранявана. SuperFirma събира лична информация на защитен сървър с най-нова технология за криптиране, така че да сте сигурни, че личната Ви информация е защитена по-най-добрия възможен начин.

При поръчка от Ваша страна, вие автоматично се абонирате за нашия онлайн бюлетин.  Винаги можете да промените предпочитанията си за получаване на бюлетина и при нежелание от Ваша страна да получавате регулярно информация от нас, може да бъдете отстранен от нашия списък, изпращайки имейл на info@superfirma.bg. Личните Ви данни ще бъдат променени незабавно с цел да се гарантира конфиденциалността на информацията Ви.

Ние предоставяме информация за начините, по които да се свържете с нас. SuperFirma поема ангажимент да отговаря на изпратени запитвания до 48 часа. Възможно е да съхраним кореспонденцията с Вас, за да можем да Ви отговаряме по-точно при наличието на други въпроси от Ваша страна.

SuperFirma не събира лична информация от деца.

Поверителност на информацията – актуализирана от SuperFirma на 15 февруари 2020г.